Suomen Wanhat Toverit ry kokoaa SDP:n veteraanijäsenet yhteistoimintaan, jolla tuetaan puolueen aatteellista työtä. SWT-yhteisön muodostaa noin 50 jäsenkerhoa.

Ehdokkaat Tervakoskella

Vaalikiertueet turuilla ja toreilla Hämeessä

Vaalikiertueet ovat hyvin käynnissä, meillä Hämeessä Bussi on myös aloittanut kierroksen. Ehdokkaat ovat aktiivisesti olleet mukana kiertämässä ympäri vaalialuetta.

Vierailijoitakin olemme saaneet, Tervakoskella ja Oitissa oli vieraanamme Tuula Haatainen ja Riihimäellä Lauri Jormanaisen vaalikulmalla ja koputtelemassa muiden ehdokkaiden kanssa Antti Rinne.  Kuten olemme, saanet lukea netistä SDP:n ministerit ja kansanedustajat kiertävät Suomea ristiin rastiin.  Ilmapiiri tapahtumissa on ollut hyvä, kysymyksiä vierailijoille kuin ehdokkaille on esitetty paljon ja niihin on saatu hyviä vastauksia.  Wanhat Towerit ovat mukana lähes jokaisessa vaalitiimissä, mikä on kiitettävää. Meillä onkin sitä kokemusta ja aikaa auttaa ehdokkaita päämäärän saavuttamiseksi. Niin kuin Antti Rinne sanoi täysi pohinä on päällä ja luja usko vaalivoittoon.