Suomen Wanhat Toverit ry kokoaa SDP:n veteraanijäsenet yhteistoimintaan, jolla tuetaan puolueen aatteellista työtä. SWT-yhteisön muodostaa noin 50 jäsenkerhoa.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueelta toimintakykyä, turvaa ja terveyttä

Etelä-Karjalasta toimintakykyä, turvaa ja terveyttä

 

Etelä-Karjalan Hyvinvointialueelle halutaan toimintakykyä, turvaa ja terveyttä kolmella tulevaisuuden kiteytyksellä. Etelä-Karjalan hyvinvointialueen alkumetrien toimintaa ja tulevaisuuden suunnitelmista kertoi johtaja Sally Leskinen Lappeenrannan Wanhojen Tovereiden helmikuun kerhokokouksessa.

Sally Laskinen kertoi alueen strategiasta jossa pääpaino asioilla on tekeminen. Tekemisen aihioita ovat Mie uskallan, Mie yritän ja Mie pärjään jne…  Alueen henkilöstöön tullaan panostamaan ja henkilöstöstä huolehditaan. Tämän vuoden budjetti jää alijäämäiseksi ja alueella tullaan käymään sopeutttamisneuvotteluja joidenkin toimintojen osalta.

-Etelä-Karjalan maakunnassa on 126 000 asukasta. Väestöstä on yli 13 prosenttia yli 75 vuotiaita. Alueen työttömyysaste on tällä hetkellä 11,9 prosenttia. Terveydenhoidossa eniten asiakaskäyntejä on ollut Lappeenrannan Armilan ja Imatran Honkaharjun terveyskeskuksissa, kertoi Leskinen.

Wanhojen tovereiden Kerhokokouksessa Lappeenrannan Suonionkadun toimiston tiloissa oli ilahduttavat 30 osanottajaa.

 

Tämä artikkeli on kokeilevaa tiedotusta näillä uusituilla sivuilla. Odotellaan ja opiskellaan sivujen käyttöä niin, että saamme näille lisää luettavaa ja katseltavaa.

Keijo Martikainen