Suomen Wanhat Toverit ry kokoaa SDP:n veteraanijäsenet yhteistoimintaan, jolla tuetaan puolueen aatteellista työtä. SWT-yhteisön muodostaa noin 50 jäsenkerhoa.

Pääkaupungin Wanhat Toverit sai uuden puheenjohtajan

Kerhoissa tapahtuu:

Kirsti Palanko-Laaka PWT:n puheenjohtajaksi

 

Kirsti Palanko-Laaka valittiin Pääkaupungin Wanhojen Tovereiden puheenjohtajaksi 7.11. Paasitornissa järjestetyssä varsinaisessa kokouksessa.  Puheenjohtajan lisäksi  kokous valitsi yhdistyksen hallituksen jäseniksi Vesa Holapan, Katriina Hämäläisen, Veli-Matti Hynnisen, Erkki Järvisen, Raila Kangasperkon, Anneli Koiviston, Annakati Mattilan ja Mikko Stylmanin.

Kokous hyväksyi PWT:lle ensi vuodeksi toimintasuunnitelman, joka sisältää ohjelmallisten kokousten lisäksi mm. teatteri- ja taidemuseoretken Lahteen maaliskuussa sekä jäsenmatkan Etelä-Viroon ja Itä-Latviaan toukokuussa.

Kirsti Palanko-Laaka on koulutukseltaan juristi ja tehnyt mittavan uran ammattiyhdistysliikkeen palveluksessa. Hän on ollut vuosikausien ajan keskeisesti mukana työelämän lainsäädännön kehittämistyössä. Kirsti Palanko-Laaka tuli SAK:n palvelukseen lakimieheksi vuonna 1972, toimi keskusjärjestön vastaavana lakimiehenä vuosina 1979-1996 ja vuodesta 1996 eläkkeelle jäämiseensä saakka hän johti SAK:n työympäristöosastoa ja oli myös SAK:n johtoryhmän jäsen.

Pääkaupungin Wanhoilla Tovereilla on noin 150 jäsentä.